For virksomheder

Hos Ansigtsmaler.dk benytter du dig af udelukkende professionelle ansigtsmalere, og vi sætter stor pris på effektivitet og kvalitet. Vores speciale ligger hos virksomheder, som benytter sig af vores service. Her har vi igennem 15 år leveret professionelle ansigtsmalere til virksomheder og deres arrangementer overalt i Danmark. Heriblandt:

ulla skovgaard
ulla skovgaard
2021-08-17
Super ansigtsmaler Astrid er professionel, dygtig og supersød. Meget omstillingsparat og imødekommende. Vi vil meget gerne bruge Astrid igen ved andre arrangementer. Ulla Skovgaard Hedensted bibliotek
Louise Maria Werner
Louise Maria Werner
2021-08-16
En stor succes til vores byfest Vi har været så heldige at stifte bekendtskab med Astrid fra Ansigtsmaler.dk. Vi bookede hende til et By Night arrangement / Byfest, fordi vi bl.a. ønskede et trækplaster til vores forretning hvor vi kunne give børnene i byen en sjov oplevelse. Det var en stor succes og alle børn var spændte og glade. Astrid er super sød og dygtig. Hun kom i god tid så hun kunne gøre klar. Vi vil helt klart kontakte hende igen når der er byfest næste gang. Tak for en god oplevelse Atrid. Vi ses til næste år !
Ann Dybdal Mousten
Ann Dybdal Mousten
2021-02-08
Sjov og underholdene Anders er både dygtig og sjov. Han får et smil på læben hos vokse og børn - det eneste der sætter grænsen for hvad han kan male er fantasien. 5 stjerner herfra.
Nina Gotthardt
Nina Gotthardt
2020-12-14
Anders er meget kreativ og fokuseret i sit arbejde. Han er imødekommende og leverer altid en god oplevelse 🙂 jeg kan uden tvivl anbefale Anders!
Adam Stanczel
Adam Stanczel
2020-12-14
Very professional service and fun for the kids!

Hvorfor benytte sig af Ansigtsmaler.dk?

En ansigtsmaler til et virksomheds arrangement kan ende ud i en farlig blå tiger som denne.

Med 15 års erfaring i eventbranchen er vi ikke kun de måske mest erfarne på markedet, men vi er også fuldstændig sat ind I hvad det vil sige at være en del af et markedsfremstød. Altså hvordan vores service kan bruges til at være noget der tiltrækker kunder til din butik, eller til at skabe positiv omtale.

Det er derfor meget vigtig for os, at vi forstår vores kunders ønsker og intention med det arrangement vi er ansat til at være en del af. Derved kan vi imødekomme ønsker og krav som bliver stillet til os for at spille den rigtige rolle i arrangementet.

Investering i stedet for en udgift – Ansigtsmaling og markedsføring

Ansigtsmaler .dk har malet to børn med ansigtsmaling - Henholdsvis en tiger og en gepard.

Vi kender vores rolle i det store spil, og hjælper til med at få vores indsats til at blive en investering i din forretning og ikke en udgift. Det gør vi ved at hjælpe til med PR materiale, og få planlagt hvordan vi kan være mest til gavn for eventet.

Hvad kan vi bruges til?

Personalepleje

Firmafrokost, firmafest og andre anledninger til at pleje din ansatte samt deres familier? Men oplever du at der mangler noget for de mindste i børnefamilierne? Vi har stor erfaring med events af denne slags og er klar til at gøre oplevelsen god for de små såvel som de voksne.

Omtale PR

Har du brug for noget at reklamere med i avisen for at trække folk til dit arrangement? Brug en ansigtsmaler og reklamer med “Gratis ansigtsmaling”, så skal du se folk valfarte til. Det kan også være at du mangler nogle aktiviteter til dit arrangement, som lokalavisen er interesserede i at have med i en artikel og derved skabe omtale for din virksomehed?

Networking & pleje af forretningspartnere

Har du et arrangement, hvor forretningspartnere og andre bekendte møder op for at skabe bedre- eller nye forbindelser? En ansigtsmaler kan være en brik i puslespillet, som gør at dagen forløber bedre, og gør det sjovt for alle deltagerne.

Læs mere

Markedsføring

Mangler du en professionel maler, som kan male din virksomheds logo, eller dets medarbejdere til en fotosession? Eller er det måske med fokus på et billede til en artikel i et blad eller noget lignende som skal laves? Vi har god erfaring med sådanne ting, og er klar til at male fuldstændig efter dine behov.

Læs mere…

Mersalg

Har du en børnetøjsforretning? Eller andet børnerelateret salg med din virksomhed? Vi kan være lige netop det som får børnefamilierne trukket til din virksomhed. Dette betyder både god omtale, men leder også til mersalg. Pludselig blev en ansigtsmaler til en investering frem for en udgift.

Åbent hus

Afholder du et Åbent Hus arrangement, og ønsker nogle aktiviteter for at tiltrække potentielle kunder? Vores ansigtsmaler har stor erfaring med lige præcis denne slags arrangementer, og ved hvad der skal til for at jeres kunder føler sig godt tilpas.

Læs mere…

Ansigtsmaler

Ansigtsmaling på pige af professionel ansigtsmaler

I vores øjne er en ansigtsmaler ikke kun en der har forstand på at male et ansigt, selvom vi er rigtig gode til det. For os indebærer det også at forstå den sammenhæng som vores kunder ønsker at vi deltager i. Vores ansigtsmaler ved lige præcis, hvad der skal til for at imødekomme disse visioner. Derved kan vi spille den bedste rolle for netop dit arrangement. Vi bestræber os på at vores opsætning passer så godt ind i arrangementets tema som muligt, og at vi fremstår som en etableret del af arrangementet.

Ansigtsmaling for børn

Ansigtsmaling er jo et hit hos de mindste! Og en god ansigtsmaler kan inspirere selv de lidt større børn til at få lavet et motiv.
Selvom vi er dygtige ansigtsmalere, er det ikke det eneste vi slår os på. For os er det pædagogiske aspekt også meget vigtigt. God kontakt med børnene, og kommunikation er meget vigtigt.

Kanin - Pige malet som en kanin

En fantasiverden der bør lyttes til

Det er en fantasiverden børnene går ind i når ansigtsmalingen bliver påført. Vores ansigtsmalere er forstående overfor denne verden de bevæger sig i, og kan let lege med.

Ansigtsmaling for voksne

Vi oplever at ansigtsmaling mest bliver sat i forbindelse med børnearrangementer. Det er også fuldstændig forståeligt, da en ansigtsmaler til en børnefødselsdag er en stereotyp. Ydermere er de fleste billeder på denne hjemmeside af børn… Det hjælper ikke sagen.
Dog ser vi at ansigtsmaling er et kæmpe hit til firma arrangementer og andre begivenheder for voksne. Heriblandt kan nævnes arrangementer som halloween, firmafest, polterabend, teambuilding, karneval og mange flere.

Ansigtsmaler for voksne på diskotek med selvlysende ansigtsmaling.
Vi har også gode erfaringer for voksne på diskoteker, hvor bl.a. UV maling kan benyttes.

Bestil en Ansigtsmaler nu!

Er du ved at være afklaret?
Det er en ansigtsmaler du skal have til dit arrangement!
Få prisen på dit arrangement med det samme ved at benytte formularen i højre side “Beregn prisen på en ansigtsmaler”.
Via denne formular vil du blive ledt videre til vores Online Booking system, hvor du kan bestille en ansigtsmaler med det samme!
Er du ikke helt klar til at gå igennem med en online booking?
På vores side ‘Ofte stillede spørgsmål‘ kan du finde svar på de mest normale spørgsmål vores ansigtsmalere får. Ellers kan du kontakte os direkte ved at følge linket nedenfor.


Spørgsmål?

Ansigtsmaler.dk