For virksomheder

Hos Ansigtsmaler.dk benytter du dig af udelukkende professionelle ansigtsmalere, og vi sætter stor pris på effektivitet og kvalitet. Vores speciale ligger hos virksomheder, som benytter sig af vores service. Her har vi igennem 15 år leveret professionelle ansigtsmalere til virksomheder og deres arrangementer overalt i Danmark. Heriblandt:

Merete Methea Jul Jørgensen
Merete Methea Jul Jørgensen
2022-06-22
Virkelig god oplevelse med en virkelig… Virkelig god oplevelse med en virkelig dygtig kunstner.
Henrik
Henrik
2022-06-22
Astrid er en super dygtig og kreativ… Astrid er en super dygtig og kreativ kunstner. Uanset om hun maler på et rigtig lærred eller som her ansigtet eller andre dele af kroppen, bliver resultatet altid smukt og udtryksfuldt. Giver Ansigtsmaler.dk min varmeste anbefaling 😊
Køge Nord Sport Center
Køge Nord Sport Center
2022-05-30
Top professionelle og rigtig dygtige… Top professionelle og rigtig dygtige piger. Det vakte jubel og glæde, da Ansigtsmaler.dk malede over 100 børn under vores jubilæum i Køge Nord Sport Center. 5 stjerner herfra
Frank Peter Søgaard Würtz
Frank Peter Søgaard Würtz
2022-05-03
bodypainting søde og hyggelige mennesker,hvor alt virker forberedt når man komme..absolut en god oplevelse
Ann Sophia Bertelsen
Ann Sophia Bertelsen
2022-03-28
Super dygtig og imødekommende. Super dygtig og imødekommende ansigtsmaler. Vi havde booket Ansigtsmaler.dk til at være med til en børnegudstjeneste i Gislev Kirke og det var en stor succes. Kirken var en god ramme for denne hyggelige børne-aktivitet. Ansigtsmaler.dk var en rigtig god samarbejdspartner. Fleksibel og lyttende for at imødekomme vores ønsker. Vh Ann Sophia Bertelsen, Gislev-Ellested Menighedsråd.

Hvorfor benytte sig af Ansigtsmaler.dk?

En ansigtsmaler til et virksomheds arrangement kan ende ud i en farlig blå tiger som denne.

Med 15 års erfaring i eventbranchen er vi ikke kun de måske mest erfarne på markedet, men vi er også fuldstændig sat ind I hvad det vil sige at være en del af et markedsfremstød. Altså hvordan vores service kan bruges til at være noget der tiltrækker kunder til din butik, eller til at skabe positiv omtale.

Det er derfor meget vigtig for os, at vi forstår vores kunders ønsker og intention med det arrangement vi er ansat til at være en del af. Derved kan vi imødekomme ønsker og krav som bliver stillet til os for at spille den rigtige rolle i arrangementet.

Investering i stedet for en udgift – Ansigtsmaling og markedsføring

Ansigtsmaler .dk har malet to børn med ansigtsmaling - Henholdsvis en tiger og en gepard.

Vi kender vores rolle i det store spil, og hjælper til med at få vores indsats til at blive en investering i din forretning og ikke en udgift. Det gør vi ved at hjælpe til med PR materiale, og få planlagt hvordan vi kan være mest til gavn for eventet.

Hvad kan vi bruges til?

Personalepleje

Firmafrokost, firmafest og andre anledninger til at pleje din ansatte samt deres familier? Men oplever du at der mangler noget for de mindste i børnefamilierne? Vi har stor erfaring med events af denne slags og er klar til at gøre oplevelsen god for de små såvel som de voksne.

Omtale PR

Har du brug for noget at reklamere med i avisen for at trække folk til dit arrangement? Brug en ansigtsmaler og reklamer med “Gratis ansigtsmaling”, så skal du se folk valfarte til. Det kan også være at du mangler nogle aktiviteter til dit arrangement, som lokalavisen er interesserede i at have med i en artikel og derved skabe omtale for din virksomehed?

Networking & pleje af forretningspartnere

Har du et arrangement, hvor forretningspartnere og andre bekendte møder op for at skabe bedre- eller nye forbindelser? En ansigtsmaler kan være en brik i puslespillet, som gør at dagen forløber bedre, og gør det sjovt for alle deltagerne.

Læs mere

Markedsføring

Mangler du en professionel maler, som kan male din virksomheds logo, eller dets medarbejdere til en fotosession? Eller er det måske med fokus på et billede til en artikel i et blad eller noget lignende som skal laves? Vi har god erfaring med sådanne ting, og er klar til at male fuldstændig efter dine behov.

Læs mere…

Mersalg

Har du en børnetøjsforretning? Eller andet børnerelateret salg med din virksomhed? Vi kan være lige netop det som får børnefamilierne trukket til din virksomhed. Dette betyder både god omtale, men leder også til mersalg. Pludselig blev en ansigtsmaler til en investering frem for en udgift.

Åbent hus

Afholder du et Åbent Hus arrangement, og ønsker nogle aktiviteter for at tiltrække potentielle kunder? Vores ansigtsmaler har stor erfaring med lige præcis denne slags arrangementer, og ved hvad der skal til for at jeres kunder føler sig godt tilpas.

Læs mere…

Ansigtsmaler

Ansigtsmaling på pige af professionel ansigtsmaler

I vores øjne er en ansigtsmaler ikke kun en der har forstand på at male et ansigt, selvom vi er rigtig gode til det. For os indebærer det også at forstå den sammenhæng som vores kunder ønsker at vi deltager i. Vores ansigtsmaler ved lige præcis, hvad der skal til for at imødekomme disse visioner. Derved kan vi spille den bedste rolle for netop dit arrangement. Vi bestræber os på at vores opsætning passer så godt ind i arrangementets tema som muligt, og at vi fremstår som en etableret del af arrangementet.

Ansigtsmaling for børn

Ansigtsmaling er jo et hit hos de mindste! Og en god ansigtsmaler kan inspirere selv de lidt større børn til at få lavet et motiv.
Selvom vi er dygtige ansigtsmalere, er det ikke det eneste vi slår os på. For os er det pædagogiske aspekt også meget vigtigt. God kontakt med børnene, og kommunikation er meget vigtigt.

Kanin - Pige malet som en kanin

En fantasiverden der bør lyttes til

Det er en fantasiverden børnene går ind i når ansigtsmalingen bliver påført. Vores ansigtsmalere er forstående overfor denne verden de bevæger sig i, og kan let lege med.

Ansigtsmaling for voksne

Vi oplever at ansigtsmaling mest bliver sat i forbindelse med børnearrangementer. Det er også fuldstændig forståeligt, da en ansigtsmaler til en børnefødselsdag er en stereotyp. Ydermere er de fleste billeder på denne hjemmeside af børn… Det hjælper ikke sagen.
Dog ser vi at ansigtsmaling er et kæmpe hit til firma arrangementer og andre begivenheder for voksne. Heriblandt kan nævnes arrangementer som halloween, firmafest, polterabend, teambuilding, karneval og mange flere.

Ansigtsmaler for voksne på diskotek med selvlysende ansigtsmaling.
Vi har også gode erfaringer for voksne på diskoteker, hvor bl.a. UV maling kan benyttes.

Bestil en Ansigtsmaler nu!

Er du ved at være afklaret?
Det er en ansigtsmaler du skal have til dit arrangement!
Få prisen på dit arrangement med det samme ved at benytte formularen i højre side “Beregn prisen på en ansigtsmaler”.
Via denne formular vil du blive ledt videre til vores Online Booking system, hvor du kan bestille en ansigtsmaler med det samme!
Er du ikke helt klar til at gå igennem med en online booking?
På vores side ‘Ofte stillede spørgsmål‘ kan du finde svar på de mest normale spørgsmål vores ansigtsmalere får. Ellers kan du kontakte os direkte ved at følge linket nedenfor.


Spørgsmål?

Ansigtsmaler.dk