For private

Vi er meget glade for at deltage i private arrangementer! Vi oplever dog at det kan være sværere at skarpe penge sammen til en ansigtsmaler som privat kunde. Derfor tilbyder vi nogle ekstra billige priser for private.

Fyn

Fyn er hvor vi lige nu kan tilbyde de bedste priser på private arrangementer grundet lave transportomkostninger. Områderne er markeret til højre på kortet med grøn. Kontakt os via. Online Booking, hvis dette har interesse.

København, Sjælland og hele Jylland

Grundet høje transportomkostninger der er forbundet ved at køre ud til et arrangement, vil vores priser udenfor det grønne område blive dyrere.
Vi er glade for at kunne tilbyde ansigtsmaling hele landet, og arbejder på at få flere malere fordelt rundt omkring i landet, så vi kan blive mere attraktive for private.

Kort: Ansigtsmaler til private arrangementer i hele Danmark
Grønne områder med billig transport.

Ansigtsmaler til privat børnefødselsdag

Ansigtsmaler til børnefødselsdag - Privat ansigtsmaler

Den mest normale forespørgsel vi har fra private er selvfølgelig børnefødselsdagen. Vi har stor erfaring som ansigtsmaler til børnefødselsdage og går meget op i at børnene skal have en god oplevelse af dagen.

Læs mere om Børnefødselsdage her..

Ansigtsmaler til:

Temafest

Er det en temafest du skal holde? Så står vores ansigtsmaler klar med ansigtsmalingen! Ansigtsmaling kan give din temafest et ekstra boost, og vi møder gerne op i passende kostume til din fest.

Rund fødselsdag

Skal du holde rund fødselsdag, og mangler en aktivitet for de mindste? Så er en ansigtsmaler netop, hvad du står og mangler! Vi deltager gerne, og gør festen sjov for de mindste også.

Institution

Arbejder du eller har du et barn på en institution? Vi kommer gerne og laver ansigtsmaling hos institutioner i hele Danmark. Ansigtsmaling er et typisk hit i børnehaven, og i fritidsordningen, hvor vi har stor erfaring som ansigtsmaler.

Polterabend

Skal du giftes? Eller kender du en som skal? Det hele kan blive lige en tand sjovere, hvis der er en ansigtsmaler med til din vens polterabend. Book os direkte via vores online booking formular.

Barnedåb

Barnedåb kan være en kedelig affære for de mindste i familien. De forstår ikke helt, hvad der foregår, så hvorfor ikke tilbyde dem engang ansigtsmaling? Vi elsker at komme ud til et barnedåb og pifte festen lidt op for børnene med en fantasiverden, der opstår omkring ansigtsmalingen!

Børnefødselsdag

Børnefødselsdagen er vigtig og uforglemmelig. Hvorfor ikke gøre det fuldstændig uforglemmeligt med en ansigtsmaler? Vi har stor erfaring med børn i alle aldre, og er glade for at deltage i private børnearrangementer

Læs mere

Halloween

Skal du være ekstra uhyggelig i år til dit halloween arrangement? Eller vil du have at alle gæsterne skal males af en ansigtsmaler? Så er du kommet det rette sted hen! Vi tilbyder gerne en ansigtsmaler til halloween, og glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Børnehaven

Mangler I en professionel ansigtsmaler til et arrangement i børnehaven? Vi tilbyder også ansigtsmaling i børnehaver, og har stor erfaring indenfor dette.

Konfirmation

Skal du holde konfirmation, og mangler et festligt indslag? Vi står til rådighed for at gøre konfirmationen sjov for selv de mindste deltagere. Få lidt sjov og ballade, fest og farver – hyr en ansigtsmaler.

Kursus i ansigtsmaling

Vi tilbyder også kurser for dem der ønsker at lære at lave ansigtsmaling. Dette er ofte benyttet af pædagoger i institutioner og børnehaver. Kontakt os direkte pr. telefon for kurser i ansigtsmaling. Minimum 4 deltagere.

Booking af ansigtsmaler som privat

Som sagt deltager vi mest til private børnefødselsdage, men vi står også til rådighed i mange andre situationer. Det kan være, at der skal afholdes en polterabend, hvor en ansigtsmaler kunne være et festligt indslag. Måske er det en familiefest, eller rund fødselsdag som skal afholdes.

Pige malet som kanin - Ansigtsmaler til privat fest

I bestemmer anledningen – vi leverer ansigtsmalingen

Tøv ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, eller via vores Online Booking af en ansigtsmaler, hvis du har en ide til et arrangement, hvor vi kan passe ind. Vi vil altid være behjælpelige med at få arrangementet til at køre så godt som muligt når vi er der. Derudover er det også muligt, at vi kan tilbyde vores assistance med at forberede nogle børneaktiviteter, hvis dette ønskes. Nogle gange ser vi også arrangementer, som har et bestemt tema. Dertil er vi som regel friske på at komme i et kostume, som gør at vi passer rigtig godt ind i din temafest!

Hvad koster en ansigtsmaler?

Pris? Er du usikker på hvilket prisleje en professionel ansigtsmaler ligger I? På vores hjemmeside tilbyder vi en prisberegner. Det vil sige, at du direkte her på vores hjemmeside kan finde en aktuel pris på det arrangement du er ved at planlægge. Prisberegneren findes i højre side (kolonne) på stort set alle vores sider. Når du har udfyldt den korrekt, vil du blive ledt direkte videre til vores Online Booking af Ansigtsmaler. Her kan du finde en pris, og bestille en ansigtsmaler direkte online til dit næste arrangement.