Ansigtsmaler

Ansigtsmaler til Børnefødselsdag

Børnefødselsdagen er en uforglemmelig dag for børnene, og vi har igennem tiden deltaget i mange børnefødselsdage landet rundt. Her på siden kan du læse mere om, hvordan det foregår når der kommer en ansigtsmaler til din børnefødselsdag. Du kan også læse om vores priser, få forslag til aktiviteter.

Ansigtsmaler til børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Gør noget specielt til din børnefødselsdag og bestil en ansigtsmaler hos ansigtsmaler.dk! Vi kan skabe det magiske univers, som børnene elsker, og vi er klar med vores professionelle håndværk.

Ansigtsmaler til børnefødselsdag

Hvad koster en ansigtsmaler?

Vi gør alt, hvad vi kan for at sætte priserne så lavt som muligt for private. Vi ved at der er mange, som gerne vil have en ansigtsmaler til sin børnefødselsdag, men prisen har stor betydning for private. Desværre er vi nødt til at erkende, at når vi gør priserne for ansigtsmaling billigere, så bliver transportomkostningerne forholdsvist høje. Transportomkostningerne kan vi ikke ændre på, da det koster vores ansigtsmaler mange penge at køre samt broafgifter, færgebilletter mm.
Herunder kan du læse om priserne i dit specifikke område, og i højre side kan du direkte beregne prisen på din børnefødselsdag, og booke os online.

Ansigtsmaling til børnefødselsdag

Ansigtsmaler til børnefødselsdag I Odense

Odense og Fyn er der, hvor vi kan tilbyde de skarpeste priser på en ansigtsmaler. Faktisk er transport i hele Odense Kommune GRATIS, og det er kun en ansigtsmaler du skal betale for. På resten af Fyn er transportomkostningerne op til ca. 180,- kr.

Ansigtsmaler til børnefødselsdag i Jylland

Vores priser på ansigtsmaling i Jylland varierer alt efter, hvilket område der er tale om. Alt efter afstanden fra Fyn vil transportomkostningerne ændre sig, og priserne i Sønder- og Midtjylland er nogle af de skarpeste vi kan tilbyde. Brug prisberegneren i højre side, og tjek prisen i dit område!

Børnefødselsdag i Aarhus

Vi er glade for at kunne tilbyde nogle attraktive priser i det meste af Jylland og Aarhus. Vores ansigtsmaler kører hovedsageligt fra Odense, og man kan forvente for et arrangement i Aarhus, at der kun skal betales transport på ca. 500,- kr. ved bestilling af en ansigtsmaler hos Ansigtsmaler.dk!

Ansigtsmaler til børnefødselsdag på Fyn

Fyn er det sted, hvor vi har de skarpeste priser på en ansigtsmaler. Priserne er afhængigt af, hvor langt vores ansigtsmaler skal køre, og går op til ca. 180 kr.

Børnefødselsdag i København

En ansigtsmaler til børnefødselsdag i København, er desværre et af de steder i landet, hvor vi ikke kan tilbyde de skarpeste priser. Vi vil rigtig gerne deltage i dit arrangement i København, men det vil være forbundet med høje transportomkostninger da der er mange kilometer plus en broafgift, som skal betales.

Børnefødselsdag på Sjælland

Vores ansigtsmalere kører hovedsageligt fra Odense, hvilket vil sige, at der er forholdsvist kort til Sjælland for os. Desværre er broafgiften noget som gør, at vores priser for private bliver højere på Sjælland, men vi vil stadig rigtig gerne deltage til din fest!

Bestil ansigtsmaler til børnefødselsdag nu!

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din børnefødselsdag, så kontakt os gerne. Hvis du er klar til at bestille en ansigtsmaler allerede nu, så kan du beregne prisen derpå og lave en forespørgsel online via vores online booking system her.

Ansigtsmaler.dk Logo