Ansigtsmaler

Ansigtsmaler til fastelavn

Til Fastelavn har der været en ansigtsmaler forbi for at lave ansigtsmaling.

Fastelavn er en skøn højtid, hvor både børn og voksne morer sig.
Når fastelavnsfesten rigtig går i gang, så åbner der sig en verden af magi og mystik. Især for de små. Hos Ansigtsmaler.dk har vi i mange år været til stede hos fastelavnsarrangementer alle steder i Danmark, for at gøre dagen lidt mere magisk! Det er nemlig det ansigtsmaling kan!

Hvad kan ansigtsmaling hjælpe med til?

Ansigtsmaling kan for børnene åbne op til et eventyrland. Det er altid et kæmpe hit, når vi møder op til et fastelavns arrangement. Det er let at bestille en ansigtsmaler, og vi sørger for at have alle de nødvendige ting med til arrangementet, så du bare skal tænke på at have et godt og hyggeligt arrangement.

De seneste år med covid-19 har også været hårdt for vores små i samfundet, og derfor har de nu endnu mere brug for denne lille fest, hvor eventyret ingen grænser har.

Vi kan i hvert fald garantere, at når vi deltager i et fastelavns arrangement, så får deltagerne altid sig en uforglemmelig oplevelse for livet, og en god eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte os her på siden.

Hvad koster en ansigtsmaler til fastelavn?

En ansigtsmaler til fastelavn kan variere i pris. Hos Ansigtsmaler.dk har vi mange forskellige priser, som afhænger udelukkende af omstændighederne for arrangementet. Dette kan være lokation, om man er virksomhed eller privatperson og hvor mange børn der deltager i arrangementet.

Det gode er at du kan få en specifik pris på dit arrangement allerede i dag! Det eneste du skal gøre, er at klikke på bestillingsformularen nedenfor. Heri er der en prisberegner, som vil fortælle dig, hvad dit arrangement vil koste. Det er 100% uforpligtende at tjekke prisen og, hvis prisen passer med dit budget kan du indsende en anmodning om booking med det samme!