Ansigtsmaler

Ansigtsmaling til Markedsføring

Vi tilbyder professionel ansigtsmaling til markedsførings arrangementer, eller fotosessions til reklamer. Nedenfor ses eksempler på brug af ansigtsmaling til markedsføring. Vi lytter til dine ønsker og krav ud fra det udtryk, som der ønskes skabt, og arbejder med det. Vi har erfaring med dette som en tidskrævende proces, men det er vigtig for os, at vi forstår fuldstændig, hvad det produkt vi skaber skal bruges til.

Kontakt os via kontaktformularen her, eller pr. telefon ved forespørgsler på maling til markedsføring, og lad os tage et møde omkring dette.

Ansigtsmaling til markedsføring

Ansigtsmaling til reklame

Ansigtsmaling er en gammel kunstart, som kan spores på mange måder langt tilbage i tiden. I dag kan vi bruge ansigtsmaling til markedsføring, som et moderne redskab til at lave produktion af reklamer. Det kan være til billede eller video produktion, og vi er åbne overfor jeres idéer til, hvordan vores ansigtsmaler kan assistere med dette.

Bodypaint til reklame

Bodypaint bliver ofte brugt i sammenhæng med reklame, showbusiness og markedsføring. Vi kan tilbyde professionel maling af hele kroppen til produktion af materiale for markedsføring. Kontakt os direkte for at aftale nærmere i forhold til dette.

Spørgsmål vedrørende brug af ansigtsmaling til markedsføring.

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til hvordan vi kan hjælpe med at udarbejde materiale til markedsføring for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid glade for at kunne bidrage med idéer og være en del af processen. Benyt kontaktformularen eller ring pr. telefon.

Ansigtsmaler.dk
Ansigtsmaler . dk